Tenisové kurty Vrútky, Priekopa, Martin


Tenisový klub Vrútky

utorok 9. júla 2013

Otvorené tenisové turnaje sezóny 2013

V aktuálnej tenisovej sezóne sme pre priaznivcov tenisu pripravili aj tzv. "otvorené tenisové turnaje", ktoré sú určené pre neregistrovaných aj registrovaných hráčov či hráčky, bez obmedzenia veku a klubovej príslušnosti.

Pozývame Vás na: 
  • XI. ročník tradičného tenisového turnaja "Memoriál Františka Horníka", pravidelne usporiadavaného na pamiatku významného člena tenisového klubu TK Vrútky. Tento rok sa uskutoční II. štvorhrový ročník tohto turnaja, teraz určený pre všetkých priaznivcov tenisu. Vítame aj zmiešané páry, ženské dvojice, rodičov s deťmi, študentov či dospelých, registrovaných aj neregistrovaných hráčov.
  • I. ročník turnaja o najlepšieho tenistu roka 2013. Na tento dvojhrový turnaj sa môžu prihlásiť registrovaný aj neregistrovaný hráči a hráčky bez obmedzenia veku či klubovej príslušnosti. Pozývame aj hráčov reprezentujúcich svoje kluby v súťažiach družstiev, tenisových veteránov a nadšencov, deti a študentov, všetci môžu na tenisovom dvorci ukázať svoje umenie a bojovať o titul "Najlepší tenista roka 2013".

Prihlášky: Účasť prosím vopred nahláste organizátorovi podujatí na telefónnom čísle 0908 286 150, alebo osobne u správcu areálu. Hrá sa s loptami Wilson US Open a okrem skvelého tenisu na Vás čaká chutné občerstvenie. Presné termíny podujatí budú dostatočne vopred zverejnené, predpokladané termíny sú sobota 31. augusta, 7, 14, alebo 21 septembra.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára